Drone Ile Balik Avi : SERPME İLE BALIK AVI (2020) - YouTube

Drone Ile Balik Avi : SERPME İLE BALIK AVI (2020) - YouTube. Kıyıdan drone i̇le balık avladık / öyle i̇nanılmaz sürüler gördük ki !! Hiç bir şey olta ile yakalanan balığın heyecanını yaşatamaz. Kullanım alanları konusunda her geçen gün sınırları zorlayan ve karşımıza mutlaka yeni bir şeyle çıkmayı başaran drone'lar, şimdi de avcı oldu. Drone i̇le çi̇pura avi.260 metre !!!,drone fi̇shi̇ng(izmir bostanlı drone ile çipura avı). Zıpkınla balık avı,boyum kadar trofe zurna balığı vurdum.

Dronla kaşık oltası atma tekniği, dikkatli olun büyük balık sorun çıkarabilir. Popülerliği arttıkça kullanım alanları da genişleyen drone, video hazırlarken, film çekerken, bazı anları unutmamak adına ölümsüzleştirmek ve hatta asıl konumuz olan balık avı için bile kullanılabiliyor. 10:42 sadece balik 113 716 просмотров. Drone ile balık tutmak ! Ülkemizde küçük çocuk gibi bakkala sigara almaya gönderilen drone'lar bu sefer sosyal medyaya farklı bir kulvardan girmeye hazırlanıyor.

SERPME İLE BALIK AVI 2020 YENİ - YouTube
SERPME İLE BALIK AVI 2020 YENİ - YouTube from i.ytimg.com
Kurtboğazı turna avı | balık avı sezonunu açtık sonunda. İlk çıktığı günden bu yana farklı alanlarda kullanılar drone'lar yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Keser sapı gibi kolyos yakaladık. Özellikle hava durumu bu yöntemde en önemli unsurlardan biridir. Amerikan misina serpme ağ i̇le balık avı, serpme ağ nasıl atılır. Kış mevsiminde karadeniz denilince akla gelen lezzetlerin başında gelen hamsi fiyatları cep yakarken, hamsi avına çıkan balıkçılar elleri boş döndükçe tezgahların vazgeçilmez ürünü. Konu, 'videolar' kısmında i̇stanbuldan tarafından paylaşıldı. Oltanıza bağlı olan kurşun suya bıraktığınızda dibe iniyor.

Balık teknelerinin karadeniz'deki zorlu balık avı drone ile havadan görüntülendi.

Dronunuzu suya düşürmek istemiyorsanız rüzgar olmayan bir gün seçmek de önemlidir. Cennet gibi gölde unutulmaz balık avı. İnsanoğlu yeni bir şey icat ettikten sonra bunları eskiye uyarlamaya bayılıyor. Ben ehliyet alayım , derse gelmesem de olur, parasını vereyim bir köşede dursun diyorsanız yazıcıdan kendiniz çıkarın daha iyidir. Mızrakla dev kılıç balıkları yakaladık / swordfish harpooning drone footage. Drone ile balık tutmak ! Hiç bir şey olta ile yakalanan balığın heyecanını yaşatamaz. Muhteşem bir balık avı yaptık! Drone ile balık avı(drone fishing hunt). Drone ile balik avi başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin. Shimano twinpower hg 4000 / shimano stradic ci4 3000. Özellikle hava durumu bu yöntemde en önemli unsurlardan biridir. Drone ile balık tutarken sahte yem kullanmanızı tavsiye ederim.

Denizde balık bırakmadılar çok seveceğiniz 5 efsane balık avı. Drone ile balık avı(drone fishing hunt). Keser sapı gibi kolyos yakaladık. Oltasının ucunu drone yardımıyla denizin açık alanlarına götüren adam, kocaman bir balık avladı. Drone (uzaktan kumandalı hava aracı) ile eski köye yeni adet getirmişler.

SPİN İLE LÜFER VE TORİK BALIK AVI - YouTube
SPİN İLE LÜFER VE TORİK BALIK AVI - YouTube from i.ytimg.com
Cennet gibi gölde unutulmaz balık avı. Konu, 'videolar' kısmında i̇stanbuldan tarafından paylaşıldı. Tabi bu deneme olarak yapılmış. Drone i̇le dev zargana avı / i̇nanılmaz bir sürü bulduk !!balık günlükleri. Bir sevdadır balık avı, paylaşım ister. Keser sapı gibi kolyos yakaladık. Balık teknelerinin karadeniz'deki zorlu balık avı drone ile havadan görüntülendi. Ben de varım,ben de balık sevdalısıyım diyebiliyorsanız dostluk zincirimizin bir halkasını da siz oluşturabilirsiniz.

Özellikle hava durumu bu yöntemde en önemli unsurlardan biridir.

Kıyıdan drone i le balık avladık öyle i nanılmaz sürüler gördük ki, drone i le çi pura avi 260 metre drone fi shi ng izmir bostanlı drone ile çipura avı, drone ile balık avı gülme krizi garantili, i zleyeceğiniz en iyi balık avı videosu olabilir, drone i le balik avladik, carp fishing with drone dronela olta atmak. Drone için plaka, sivil havacılık genel müdürlüğü' nden alınır. Shimano twinpower hg 4000 / shimano stradic ci4 3000. Dron ile olta misina bırakma.balık avı ( hakkı gözükara ). Drone i̇le dev zargana avı / i̇nanılmaz bir sürü bulduk !!balık günlükleri. Düz vites ile başladığınız drone yolculuğunda zamanla otomatik vitese geçebilirsiniz. Drone (uzaktan kumandalı hava aracı) ile eski köye yeni adet getirmişler. Kış mevsiminde karadeniz denilince akla gelen lezzetlerin başında gelen hamsi fiyatları cep yakarken, hamsi avına çıkan balıkçılar elleri boş döndükçe tezgahların vazgeçilmez ürünü. Drone i̇le dev zargana avı / i̇nanılmaz bir sürü bulduk !! Dronla kaşık oltası atma tekniği, dikkatli olun büyük balık sorun çıkarabilir. Drone ile balık tutmak ! Drone ile balık avı yapacağınız zaman çevrenin sakin olmasına dikkat edin. 10:42 sadece balik 113 716 просмотров.

Tabi bu deneme olarak yapılmış. Kıyıdan drone i̇le balık avladık / öyle i̇nanılmaz sürüler gördük ki !! Kıyıdan drone i̇le balık avladık öyle i̇nanılmaz sürüler gördük ki. Oltasının ucunu drone yardımıyla denizin açık alanlarına götüren adam, kocaman bir balık avladı. Keser sapı gibi kolyos yakaladık.

Serpme ile BALIK AVI-- Cast Net Fishing - YouTube
Serpme ile BALIK AVI-- Cast Net Fishing - YouTube from i.ytimg.com
Sakarya nehri balık avı #6# yayın avı. Keser sapı gibi kolyos yakaladık. Hiç bir şey olta ile yakalanan balığın heyecanını yaşatamaz. Kıyıdan drone i̇le balık avladık öyle i̇nanılmaz sürüler gördük ki. Oltanıza bağlı olan kurşun suya bıraktığınızda dibe iniyor. Muhteşem bir balık avı yaptık! Amerikan misina serpme ağ i̇le balık avı, serpme ağ nasıl atılır. Denizde balık bırakmadılar çok seveceğiniz 5 efsane balık avı.

İlk çıktığı günden bu yana farklı alanlarda kullanılar drone'lar yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Sakarya nehri balık avı #6# yayın avı. Ülkemizde küçük çocuk gibi bakkala sigara almaya gönderilen drone'lar bu sefer sosyal medyaya farklı bir kulvardan girmeye hazırlanıyor. Drone oltanızın kancasını uzak mesafeye bırakabilir yada bir t misina ile kancaya yön verebilir. Shimano twinpower hg 4000 / shimano stradic ci4 3000. Evet sıra drone ile balık avında! Drone ile balık avı yaparken öncelikle sakin bir ortam seçilmelidir. Cennet gibi gölde unutulmaz balık avı. Denizde balık bırakmadılar çok seveceğiniz 5 efsane balık avı. Drone i̇le dev zargana avı / i̇nanılmaz bir sürü bulduk !!balık günlükleri. Bir sevdadır balık avı, paylaşım ister. Discover more posts about drone ile balık avı. Kıyıdan drone i le balık avladık öyle i nanılmaz sürüler gördük ki, drone i le çi pura avi 260 metre drone fi shi ng izmir bostanlı drone ile çipura avı, drone ile balık avı gülme krizi garantili, i zleyeceğiniz en iyi balık avı videosu olabilir, drone i le balik avladik, carp fishing with drone dronela olta atmak. Drone ile balik avi başlıklı videoyu buradan izleyebilir ayrıca dilersen cihazına indirebilirsin.

Comments

Popular posts from this blog

185.62 L53 200 : Berikut Link 111.90 l.150.204 185.63.l53.200 apk dan 1111 ...

111. 90.150.204 : 111.90 L.150.204 - 111 90 L50 204 Dan 1111 90 L50 204 ...

Stealing Uniform For Disguise : Uniform Stealing Board • View topic - disguise 1